Connect with us
Publicitate

Uncategorized

A derapat pe polei şi a lovit o maşină parcată, la Feneş. Un tânăr din Zlatna este cercetat de poliţişti, pentru că avea alcool “la bord”

Publicat

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Zlatna a avut “ghionionul” să derapeze cu maşina pe polei şi să lovească o maşină parcată, în satul Feneş. Pentru că era sub influenţa alcoolului, poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

Marţi, la ora 23.30 prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe raza oraşului Zlatna, în satul aparţinător Feneş.

Agenţii de siguranţă publică s-au deplasat la faţa locului unde, din primele cercetări efectuate au constatat că C.F.T. de 28 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism pe strada principală din satul Feneş, nu a adaptat viteza de deplasare pe carosabilul acoperit cu polei şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara şoselei.

Etilotestul a indicat o valoare 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care C.F.T.  a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ”conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax