Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A doborât un stâlp de curent, din neatenţie, cu un excavator. Un bărbat din Şona este cercetat pentru distrugere din culpă

Publicat

Un bărbat din Şona este cercetat de poliţiştii din Alba Iulia pentru comiterea infracțiunii de distrugere din culpă. În timp ce efectua o manevră de mers înapoi cu un excavator, pe strada Măceşului din cartierul Bărăbanţ, a lovit un stâlp de curent.

Din primele cercetări, accidentul s-a produs din cauza neatenţiei, astfel că, la manevra de dat înapoi, bărbatul a lovit stâlpul din beton, component al reţelei de energie electrică. În urma impactului, stâlpul a căzut la pământ, iar cablurile de electricitate au fost rupte.

Valoarea prejudiciului, reclamat de firma care administrează reţeaua de electricitate este de 4.000 de lei.

K.L. (42 de ani) din Şona, este cercetat pentru distrugere din culpă.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. k.l

    joi, 10.10.2013 at 19:49

    nu credeti ca e accident de circulatie??prejudiciul a fost platit de firma in 48 de ore|||daca se circula cu un utilaj inmatriculat pe un drum public nu socotiti ca accident de circulatie????????????de cand se ocupa politia criminalistica de accidente de circulatie?trebuia chemata politia rutiera era in competenta lor nu credeti???????/utilajul are asigurare RCAla zi si verificare tehnica valabila.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax