Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A doua șansă, în toamnă, pentru cei care nu şi-au luat Bac-ul. Peste 2.000 de elevi intră din nou în examen

Publicat

După emoțiile și resemnarea trăite în prima etapă a Bacalaureatului, cei care și-au picat acest examen vor trebui să treacă din nou prin sala de concurs. Unii au ales să-și mai încerce o dată norocul, alții au renunțat. În Alba, din cei 2.500 de elevi care au picat examenul de Bacalaureat, un număr de 2050 vor susține din nou, în toamnă, acest examen.

Cei care au optat pentru sesiunea din toamnă au mai puțin de o lună pentru a se pregăti. Cei care speră la o a doua şansă vor veni, din 22 august, la probele orale. Vor fi evaluaţi în 22-23 august la Limba română, în 22-24 august la Limba maternă, în 23-24 august la o limbă străină şi în 25-26 august la competenţele digitale obţinute în timpul studiilor. Probele scrise încep de 29 august. Așa-numita „sesiune din toamnă” a Bacalaureatului va fi la fel de exigentă, vor exista în continuare camerele de supraveghere video și controalele riguroase, astfel pentru cei care nu s-au pregătit nu va exista opţiunea de a copia. Cei picați la prima sesiune de Bacalaureat vor susține în toamnă examen numai la probele la care nu au promovat.

Pe data de 4 septembrie vor fi afișate rezultatele și totodată se pot depune contestații, rezultatul acestora fiind afișat pe data de 7 septembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax