Connect with us
Publicitate

SPORT

A doua victorie pentru CS Universitatea II. Trupa lui Marcu a învins categoric BC Sfântu Gheorghe

Publicat

Echipa secundă a prim-divizionarei CS Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a câștigat, duminică, cu scorul de 74-46 (pe sferturi 22-6, 18-10, 21-17, 13-13), în compania formației BC „Sepsi” Sfântu Gheorghe. Alcătuită din sportive ale primei echipe și din eleve ale Liceului cu Profil Sportiv, echipa secundă a Universității a oferit un show similar celui susţinut de formaţia principală.

Pregătită de Nicușor Marcu, CS Universitatea II a acumulat al doilea succes consecutiv, iar componentele echipei secunde nu vor să se oprească aici. ”A fost un meci foarte bun din punct de vedere tehnico-tactic. Cei de la Sfântu Gheorghe au oferit o replică bună, având și ei jucătoare de la prima echipă. Echipa din Sfântu Gheorghe și-au dorit victoria, dar fetele s-au motivat și au abordat serios tot jocul și am câștigat”, a declarat Marcu.

Echipa secundă a Universității are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri. ”Avem ca obiectiv clasarea în primele două locuri, deci, la fel ca la prima echipă, se vrea performanță. Este un proiect bun și de lungă durată, unde avem ca principal scop pregătirea fetelor care evoluează mai puțin la prima echipă și promovarea tinerelor baschetbaliste spre echipa mare”, a mai punctat Nicușor Marcu.

Pentru echipa noastră au marcat: Elisabeta Crecan 24, Corina Ceaușu 10, Luminița Manta 8, Oana Precup 7, Carmen Negru 6,  Cristina Grama 6, Florina Palco 6,  Andreea Beldian 3,  Cristina Albu 2 și Andreea Hada 2.

În runda următoare, CS Universitatea II va întâlni, în deplasare, CS „Călin Cent” Baia Mare. Disputa va avea loc duminică, de la ora 15.00, la Baia Mare.

foto: csu alba iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax