Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A „făcut praf” bunuri din casa fratelui său, pentru că nu l-a lăsat să se bată. Conflict pe strada Eleşteului din Alba Iulia

Publicat

bataie Un tânăr de 27 de ani din Alba Iulia riscă dosar penal după ce ”și-a vărsat nervii” pe bunurile din locuința fratelui său. După ce a consumat alcool în exces, s-a enervat pentru că fratele său nu l-a lăsat să se bată cu nişte cunoscuți. Jandarmii au intervenit şi au semnalat acest caz poliţiei.

Duminică seara, la ora 20.00, prin apel  la 112, jandarmii au fost anunţaţi despre un incident petrecut pe strada Eleşteului din Alba Iulia. N.L., de 27 de ani, din Alba Iulia, după ce a consumat alcool în exces, s-a întâlnit întâmplător cu nişte cunoscuţi şi, pe fondul unor divergenţe mai vechi, a iniţiat un scandal.

Incidentul s-a petrecut în faţa locuinţei fratelui său, iar acesta, constatând că situaţia risca să degenereze spre violenţă fizică, a intervenit şi l-a convins că intre în casă.

Extrem de nervos, bărbatul a interpretat gestul fratelui său ca pe un act de trădare şi în scurt timp a părăsit domiciliul acestuia. După aproximativ 30 de minute s-a întors şi a aruncat mai multe cărămizi şi pietre înspre casa fratelui, distrugând mai multe geamuri termopan, un aragaz, o chiuvetă şi spărgând mai multe bucăţi de gresie.

Față de bărbat s-a întocmit proces verbal pentru distrugere, act care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax