Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A făcut scandal în bloc pentru că „prietena” lui nu a dorit să meargă cu el acasă. Bărbat de 34 de ani din Alba Iulia sancționat de jandarmi

Publicat

Supărat că l-a părăsit prietena, un bărbat de 34 de ani din Alba Iulia şi-a trezit la ora 3.00 toţi vecinii de bloc. Jandarmii au intervenit de urgenţă şi l-au sancţionat contravenţional cu o amendă de 200 de lei.

Incidentul a fost semnalat pe strada Livezii din Alba Iulia, vineri, 17 ianuarie, la ora 3.38. Un locatar al unui bloc de locuinţe a apelat 112 şi a solicitat intervenţia forţelor de ordine deoarece unul dintre vecini urla şi făcea gălăgie. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă la imobilul indicat şi, la ora 3.45, a găsit mai mulţi cetăţeni indignaţi şi nemulţumiţi de faptul că nu pot dormi din cauza urletelor care răzbăteau dincolo de pereţii unui apartament.

Jandarmii au luat legătura cu vinovatul, pe care l-au găsit în stare avansată de ebrietate şi foarte agitat. În urma discuţiilor purtate cu acesta a reieşit faptul că bărbatul era nemulţumit din cauză că o femeie, pe care se pare că o cunoscuse cu câteva ore înainte şi alături de care consumase alcool, îl părăsise.

Jandarmii l-au identificat ca fiind Eugen C. ( 34 de ani), i-au explicat prevederea legală pe care a încălcat-o, iar la final l-au sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax