Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A fost aprobat programul activităților de cooperare externă al CJ Alba pe 2013. Vezi ce acțiuni sunt prevăzute în acest an

Publicat

Consiliul Județean Alba a aprobat, în şedinţa extraordinară de  miercuri, programul activităților de cooperare externă pe anul 2013. Este vorba despre un ansamblu de acțiuni pe care administrația județeană le va realiza în acest an în scopul dezvoltării comunității și a relațiilor cu partenerii străini.

În cadrul acestui program de cooperare externă vor avea loc vizite reciproce între reprezentanții CJ Alba, specialiști și oameni de afaceri din județ în Franța, Italia și China, pentru a continua proiectele în cooperarea descentralizată, demarate împreună cu departamentul La Manche, Regiunea Autonomă Friuli Veneția și cu Provincia Gansu, precum și pentru realizarea obiectivelor propuse în acordurile și protocoalele  de cooperare încheiate cu județele Tolna și Bacs-Kiskun, cu Provincia Autonomă Voivodina și Raionul Ialoveni.

În calitate de membru cu drepturi depline  al Ansamblului Regiunilor Europene (ARE), al Ansamblurilor Regiunilor Europene Vitivinicole (AREV) și al Asociației  Internaționale a Regiunilor Francofone (AIREF), CJ Alba participă anual la Adunările Generale ale acestor organisme. Programul activităților  de cooperare externă al CJ Alba urmărește dezvoltarea unor proiecte în domenii care, dezvoltare urbană și rurală, turism, educație și formare, politici, sociale, cultură, tineret, sport, cercetare și altele.

Vedeți în atașamente programul activităților de cooperare externă al CJ Alba pe 2013:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax