Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A fost depistat în Aiud în timp ce conducea un autoturism, deși avea permisul reținut. Tânăr din Satu Mare, cercetat de polițiști

Publicat

politie

Un tânăr de 27 de ani din Satu Mare a fost prins de polițiștii rutieri în timp ce conducea autoturismul pe o stradă din Aiud, având permisul de conducere reținut. În prezent este cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost retras.

Poliţiştii rutieri din Aiud l-au depistat duminică, în jurul oeri 12, pe B.V.V., de 27 de ani, din comuna Cetreze, judeţul Satu Mare, care conducea un autoturism pe strada Cuza Voda din Aiud, având permisul de conducere reţinut.

Fața de B.V.V. au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost retras.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax