Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE | A fost găsită SPÂNZURATĂ, în apartament: O femeie de 72 de ani din Alba Iulia şi-a pus capăt zilelor

Publicat

O femeie în vârstă de 72 de ani s-a sinucis, luni după-amiaza, în apartamentul ei din cartierul Ampoi III din Alba Iulia. Aceasta a fost găsită de nepoata sa, însă nu a mai putut fi salvată.

Din primele informaţii, în primele momente în care aceasta a fost găsită în apartament de nepoata sa, încă mai respira. Însă viaţa femeii nu a putut fi salvată.

La faţa locului se desfăşoară cercetări, iar corpul neînsufleţit va fi transportat la serviciul de medicină legală, în vederea efectuării necropsiei.

UPDATE: Tragicul incident s-a petrecut pe strada Arieşului, Bloc 240, etajul trei. Potrivit unor surse, femeia ar fi fost în ultima vreme în stare depresivă.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 14.07.2014, orele 18.00, prin apelul de urgenţă 112, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie de 72 de ani a fost găsită de fiul ei, decedată prin spânzurare, în apartamentul în care acesta domiciliază.

Din primele verificări efectuate poliţiştii au stabilit că victima se afla de mai mult timp in stare de depresie, fiind sub tratament.

Persoana decedată a fost transportată la Morga Serviciului de Medicină Legală Alba în vederea efectuării autopsiei şi stabilirea cauzei decesului. Cercetările continuă.”

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax