Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A fost lansat în consultare Ghidul solicitantului pentru ”Dezvoltarea platformei de evaluare şi realizarea de conţinut digital”

Publicat

ministerul educatiei nationale men

Ministerul Educaţiei a lansat marţi, în consultare publică, Ghidul solicitantului pentru apelul „Dezvoltarea platformei de evaluare şi realizarea de conţinut digital”.

Prin intermediul ghidului sunt stabilite condiţiile pentru dezvoltarea platformei de evaluare în mediul online a competenţelor elevilor.

Platforma dezvoltată în cadrul apelului va fi disponibilă tuturor elevilor şi cadrelor didactice din sistemul de învăţământ preuniversitar şi va putea fi utilizată pentru toate tipurile de evaluări interne – iniţiale, de progres, sumative şi externe – de tipul evaluărilor naţionale sau prin eşantion, susţin reprezentanţii Ministerului Educaţiei.

Acesta este un apel necompetitiv dedicat Ministerului Educaţiei, prin Unitatea de Implementare a Proiectelor Finanţate din Fonduri Europene (UIPFFE), în parteneriat cu Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie (CNPEE).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax