Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A fost martoră la pierderea unui telefon mobil, dar este acum este cercetată de polițiști. Ce a făcut o femeie din Sebeș

Publicat

O femeie de 49 de ani din Sebeș a fost identificată ca fiind persoana care ar fi văzut cum o altă femeie își scapă telefonul pe jos și în loc să o anunțe, a luat mobilul de pe jos. 

Fapta a fost comunicată de polițiștii IPJ Alba, într-un comunicat de presă emis vineri, 10 martie.

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 martie 2023, polițiștii de investigații criminale din Sebeș au identificat o femeie de 49 de ani, din Sebeș, care este bănuită de săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit.

Din cercetări a rezultat că, în dimineața zilei de 3 februarie 2023, în jurul orei 11,00, ar fi observat momentul în care unei femei i-ar fi căzut telefonul mobil, atunci când aceasta ar fi coborât din autoturism dar, în loc să o atenționeze, ar fi așteptat să se îndepărteze de autoturism și și-ar fi însușit telefonul.

Prejudiciul, în valoare de 1.000 de lei a fost recuperat și restituit păgubitei.

Față de femeia care a omis să restituie bunul persoanei care l-a pierdut sau să îl predea autorităților, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax