Connect with us
Publicitate

Uncategorized

A fost prin hoţul care a furat gardul de la terenul de fotbal din Vinţu de Jos

Publicat

Un localnic de 53 de ani din Vinţu de Jos este suspect principal în cazul furtului de componente metalice de la vestiarul terenului de fotbal din localitate, dar şi bucăţi din gardul locaţiei aparţinând Primăriei.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au reuşit identificarea suspectului de furt comis în perioada 15-17 septembrie, în dauna Primăriei Vinţu de Jos. Este vorba despre un bărbat de 53 de ani, din comuna Vinţu de Jos.

Din primele cercetări reiese faptul că, în data de 15.09.2012, în jurul orei 18.00 suspectul a sustras mai multe componente metalice de la vestiar şi bucăţi de plasă metalică din gardul împrejmuitor al terenului de fotbal “Mureșul” Vinţ, aparținând Primăriei Vințu de Jos.

Poliţiştii au reuşit identificarea tuturor bunurilor sustrase şi au asigurat restituirea lor către partea vătămată.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal în care faţă de suspect se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax