Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A fost semnat contractul pentru construcția Sălii Polivalente de la Blaj. Cum va arăta cea mai modernă clădire din Alba

Publicat

Primarul din Blaj, Gheorghe Rotar, a anunțat semnarea contractului de execuție pentru viitoarea sală polivalentă din Blaj, în valoare de peste 32 de milioane de lei. Construcția se va întinde pe un teren cu o suprafață de 17.118 de metri pătrați.

blaj

Construcția va fi realizată în cadrul unui acord de asociere prin care Municipiul Blaj şi Consiliul Județean Alba suportă din bugetul propriu câte 50% din cheltuielile totale aferente realizării investiţiei.

”Astăzi s-a semnat contractul de execuție pentru construcția Sălii Polivalente Blaj, de 2.000 de locuri. Acestea vor fi efectuate de firma italiană SC Frimat Spa Roma și vor dura 36 de luni. Sala Polivalentă, ce va fi construită la cele mai înalte standarde, reprezintă un obiectiv de mare infrastructură a municipiului Blaj care, din punct de vedere urbanistic și al standardului de viață, deschide noi oportunități în dezvoltarea comunității noastre și contribuie, alături de celelalte mari investiții pe care le derulăm, la crearea orașului european pe care ni-l dorim cu toți” a declarat Gheorghe Rotar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Puiu Horatiu

    joi, 29.11.2018 at 11:13

    Oare Alba Iulia,nu merita o asemenea investitie sau nu are cine sa o promoveze ?!
    In afara Casei de Cultura a Sindicatelor si cea a Studentilor, municipiul resedinta de judet, sau Capitala Marii Uniri, nu are nici un obiectiv cultural major; spre ex. o sala polivalenta, un teatru, complex acvatic cu strand municipal,parcuri de agrement pentru copii si tineri, gradina zoo, spatii expozitionale ori pentru diferite targuri( va place amplasamentul pentru Targul Apulum Agraria, in praf, noroi si denivelari ???). Vizitarea cetatii Alba Carolina este ceva, dar nu este suficient pentru locuitorii acestei urbe… Poate ne aude cineva…………………………………………………………..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax