Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Lucrări de reabilitare la drumurile județene din zona Blaj – Roșia de Secaș – Șpring

Publicat

ochelari acte

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a semnat, luni, ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a două dintre drumurile județene din zona Blaj – Roșia de Secaș – Șpring.

Este vorba de DJ 107 Blaj – Cergău – Roșia de Secaș și DJ 106L Roșia de Secaș – Ungurei – Șpring.

Lucrările, cu o valoare de peste 16,5 milioane lei, vizează reabilitarea întregului sistem rutier pe aceste porțiuni de drum și sunt programate a se finaliza în acest an.

Mă bucur că am reușit să dăm în lucru și drumurile din această zonă, în care existau probleme din cauza gropilor. Lucrarea este una foarte complexă, dar este programată să fie finalizată în acest an, dacă vremea va ține cu noi. Se va lega astfel comuna Roșia de Secaș cu localitățile Blaj, Șpring și Sântimbru, zone în care drumurile au fost deja reparate de Consiliul Județean Alba, în anii trecuți. Se deschide, în acest fel, circulației toată zona și se creează mai multe variante de trafic care vor scurta mult timpii de deplasare”, a precizat Ion Dumitrel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax