Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Medicii Anton Butnaru, Răzvan Curcă, Dan Pahonţiu, Mihaela Mânăscurtă şi Lucia Crăciun aleși în noua Comisie de Disciplină a Medicilor din Alba

Publicat

Componenţa Comisiei de Disciplină a Colegiului Medicilor din România (CMR), Filiala Alba a fost stabilită în al doilea tur de scrutin, prin vot direct, secret şi liber exprimat, de către membrii colegiului teritorial.

Membrii CMR Alba au fost aleşi din rândul medicilor primari cu o vechime în profesie de peste 7 ani şi care nu au avut abateri disciplinare în ultimii 5 ani.

Este vorba despre Anton Butnaru, Răzvan Curcă, Dan Pahonţiu Mihaela Mânăscurtă şi Lucia Crăciun, care au primit mandat pentru Comisia de Disciplină a Medicilor din Alba, la începutul acestei săptămâni.

Reamintim că primul tur de alegeri de la începutul lunii octombrie nu a fost validat, din cauza absenţei cvorumului necesar.

În noiembrie, vor fi organizate alegerile pentru noua structură de conducere a Colegiului Medicilor Alba. În prezent, din Biroul Executiv al CMR Filiala Alba fac parte: Gheorghe Vieru (preşedinte), Călin Crişan (vicepreşedinte), Flaviu Anghel (vicepreşedinte), Gheorghe Haber (vicepreşedinte) şi Maria Olteanu (secretar).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax