Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat 18 sticle cu băuturi alcoolice din mai multe magazine din Abrud, apoi s-a ascuns într-un bloc. Bărbat din județul Arad, REȚINUT de polițiști

Publicat

bauturi alcoolice Un bărbat din judeţul Arad, cunoscut cu antecedente penale, a fost reţinut de poliţiştii din Abrud după ce a sustras din mai multe magazine din oraş, 18 sticle cu băuturi alcoolice.

Miercuri, în jurul orei 13.20 Poliţia oraşului Abrud a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către reprezentantul unui magazin din Abrud, cu privire la faptul că un bărbat a încercat să sustragă din magazin două sticle cu băutură după care a fugit.

La faţa locului s-a deplasat imediat echipa operativă, care a reușit să identifice persoana bănuită de comiterea faptei, aceasta încercând să se ascundă într-un bloc de pe strada Aleea Parcului din Abrud.

Din cercetări a rezultat că, în aceeaşi zi, S.C., de 38 de ani, din Nădlac, judeţul Arad, cunoscut cu antecedente penale, a mai sustras, din acelaşi magazin, 10 sticle cu băutură, în valoare de 1.050 lei, iar anterior acestei fapte a sustras alte 8 sticle cu băutură din alte două magazine din Abrud.

Faţă de S.C. poliţiştii au întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt şi au luat faţă de el măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore. Joi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru măsuri legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax