Connect with us
Publicitate

Uncategorized

A furat 70 de spalieri dintr-o cultură de vie. Un bărbat de 41 de ani din Câlnic s-a ales cu dosar penal

Publicat

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Câlnic s-a ales cu dosar penal pentru furt, după ce a sustras 70 de spalieri din via unei firme şi i-a dus în localitatea Laz, cu ajutorul unui vecin, ca să-i vândă.

Poliţiştii Postului de Poliţie Câlnic l-au identificat pe V.A. (41 de ani), din localitate, care este bănuit de comiterea unui furt de spalieri, dintr-o cultură de vie. În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că în perioada 2-9 martie, bărbatul a sustras 70 de spalieri, în valoare de 700 de lei, din via aparţinând unei societăţi comerciale şi i-a depozitat la locuinţa sa.

În 9 martie, i-a cerut unui vecin să transporte spalierii cu o autoutilitară, în localitatea Laz, comuna Săsciori, unde i-a comercializat.

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze prejudiciul, în proporţie de peste 90%.

Faţă de V.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax