Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat aparate de aer condiţionat, în valoare de 6000 de lei. Bărbat din judeţul Mureş, cercetat de Poliţia Alba Iulia

Publicat

aparat aer conditionat

Poliţiştii din Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat bănuit de furt. Acesta ar fi sustras din curtea unei societăţii comerciale din municipiul Alba Iulia mai multe bunuri în valoare de 6110 lei.  Prejudiciul a fost recuperat integral.

Potrivit IPJ Alba, în 23 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, cu sprijinul poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, l-au identificat pe un bărbat de 46 de ani, din Sângeorgiu de Mureș, judeţul Mureş, ca persoană bănuită de săvârşirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 23 iunie.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în data de 23 iunie, ar fi sustras din  curtea unei societăţii comerciale, un aparat de aer condiționat, două ventilatoare şi două casete pentru aer condiționat, în valoare de 6.110 de lei.

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze integral prejudiciul, acesta urmând să fie restituit păgubitului.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax