Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat aproape 500 kilograme de fier de la o firmă, dar a fost prins de jandarmi. Tânăr din Alba Iulia, cu dosar penal

Publicat

masini jandarmi Un tânăr din Alba Iulia care a sustras aproape 500 kg de fier a fost prins de jandarmi. Riscă să fie cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Administratorul unei societăţi comerciale situate pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia a solicitat joi, 28 ianuarie, la ora 11.35 ajutorul jandarmilor, după ce a constatat că din incinta firmei dispăruseră mai multe obiecte metalice. Un echipaj de jandarmerie a intervenit, a luat legătura cu reclamantul şi, pe baza indiciilor oferite de acesta, a acţionat pentru căutarea autorilor.

În scurt timp, pe strada Stejarului din cartierul albaiulian Bărăbanţ a fost depistată o căruţă în care se aflau mai multe obiecte metalice, indicate de partea vătămată ca fiind cele care i-au fost sustrase.

Drept urmare a fost identificat proprietarul atelajului, Iosif C. ( 26 de ani), din Alba Iulia şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la existenţa infracţiunii de furt, în cauză a fost întocmit un proces verbal de constatare, înaintat ulterior Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor. Întreaga cantitate de fier furat a fost recuperată şi returnată deţinătorului de drept.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax