Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat bani de la firma la care era angajat și a fost prins în trafic. Dosar penal la Sebeș pentru un tânăr din Botoșani

Publicat

bani

Un tânăr din județul Botoșani s-a ales cu dosar penal în Sebeș, după ce s-a certat cu reprezentanții firmei la care era angajat și a furat bani. Prejudiciul a fost recuperat în cea mai mare parte. 

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, sprijiniți de polițiștii din Brașov, l-au depistat și reținut pe un tânăr de 21 de ani, din județul Botoșani, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă reclamată poliției la data de 21 februarie 2020.

Vineri, tânărul, care era angajat la o societate comercială din Sebeș, pe fondul unor neînțelegeri avute cu reprezentanții societății, ar fi profitat de faptul că ușa unui birou a fost lăsată neasigurată și ar fi sustras suma de 1.000 de euro și 4.500 de lei. Ulterior ar fi luat un taxi, pentru a se deplasa acasă, în județul Botoșani.

Cu sprijinul polițiștilor rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Brașov, autoturismul cu care se deplasa tânărul a fost oprit, pe raza municipiului Brașov.

Ulterior tânărul a fost condus la Poliția Municipiului Sebeș, unde a fost audiat. Asupra lui a fost găsita suma de 1.000 de euro și 3.500 de lei, care a fost indisponibilizată, în vederea restituirii către reprezentanții societatea păgubite.

Tânărul a fost reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru furt, iar duminică a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care au dispus cercetarea lui sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax