Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat bijuterii şi alte bunuri, în valoare de 12.000 de lei, dintr-o casă din Alba Iulia. Tânăr din Şibot, ARESTAT, după ce a fost prins în Caraş-Severin

Publicat

hoti politie Un tânăr de 32 de ani a ajuns după gratii pentru furt din locuinţă. A creat un prejudiciu de 12.000 de lei unui proprietar de pe strada Siretului din Alba Iulia, în ianuarie, plecând cu bijuterii din aur, telefon mobil şi ceas, toate găsite în imobilul în care a intrat folosind o cheie lăsată la vedere. A fost prins în 14 iunie, într-o localitate din Caraş-Severin. Poliţiştii reamintesc proprietarilor să fie mai atenţi la protejarea bunurilor.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat de 32 de ani, din comuna Şibot, care este bănuit de comiterea unui furt din locuinţă reclamat în 27 ianuarie şi prin care a cauzat un prejudiciu în valoare de 12.000 de lei. Acesta a fost prezentat în faţa magistraţilor care au hotărât cercetarea sa în stare de arest preventiv.

Este vorba despre R.C., de 32 de ani, din comuna Şibot, cunoscut cu antecedente penale.

În 27 ianuarie, dimineaţa, a profitat de faptul că proprietarul unei locuinţe de pe strada Siretului din Alba Iulia a lăsat cheia de acces la vedere, a pătruns în locuinţă şi a sustras un telefon mobil, mai multe bijuterii din aur şi un ceas, bunuri în valoare totală de 12.000 de lei.

În 14 iunie, bărbatul a fost identificat şi reţinut pe raza localităţii Grădinari, judeţul Caraş Severin, cu sprijinul poliţiştilor de acolo.

Miercuri, 15 iunie, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi ulterior judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia care a hotărât cercetarea sa în stare de arest preventiv, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a lui R.C. precum şi în vederea recuperării prejudiciului.

Pentru a nu deveni victime al furturilor din locuinţă, Poliţia recomandă:

Nu lăsaţi uşa descuiată nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!

Când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele! Asiguraţi anexele!

Nu lăsaţi cheia în locuri uşor accesibile (sub preş,pe pervaz, în cutia de scrisori, ghivece cu flori etc)

Nu primiţi în casă persoane necunoscute care oferă spre vânzare diverse bunuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax