Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat bunuri în valoare de peste 2.000 de lei, dintr-o casă din Şona. Bărbat din comună, cu dosar penal

Publicat

hoti locuinta apartament spargereUn bărbat în vârstă de 38 de ani din comuna Şona este cercetat de poliţie, după ce a furat bunuri dintr-o casă din localitate. A forţat intrarea în imobil, când proprietarul nu era acasă.

Potrivit IPJ Alba, marţi, 17 octombrie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Şona au identificat un bărbat de 38 de ani, din comună, ca persoană bănuită de furtul unor bunuri în valoare de 2200 de lei, din incinta unui imobil din aceeaşi localitate.

În 13 octombrie,  bărbatul ar fi profitat de faptul că proprietarul nu era acasă şi, prin forţarea sistemului de închidere al uşii de acces în imobil, a intrat şi a sustras bunurile.

Faţă de bărbatul bănuit de comiterea faptei, a fost întocmit un dosar penal, în care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax