Connect with us
Publicitate

Uncategorized

A furat bunuri şi bani dintr-o casă de tip familial în care era găzduit. Un tânăr din Zlatna a fost reţinut de poliţişti

Publicat

Un tânăr de 18 ani din Zlatna a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore de către poliţişti, după ce a furat în repetate rânduri din incinta casei de timp familial din Alba Iulia în care era găzduit. Oamenii legii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale, precum  și pentru recuperarea prejudiciului părților vătămate.

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia i-au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, lui B.V.M. (18 de ani), din orașul Zlatna.

În perioada 31 august –5 septembrie, acesta a sustras, în repetate rânduri, din incinta casei de tip familial din Alba Iulia, în care era internat, bunuri şi sume de bani, prejudiciu total în valoare de peste 700 de lei.

Tânărul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a  Inspectoratului de Poliție Județean Alba, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea întregii activități infracționale, precum  și pentru recuperarea prejudiciului părților vătămate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax