Connect with us
Publicitate

Uncategorized

A furat coarnele unui ren ornamental de Crăciun, din parcul amenajat în Blaj. Tânăr de 17 ani, cu dosar penal

Publicat

Un caz de furt mai puţin obişnuit a intrat în atenţia poliţiştilor din Blaj, miercuri, după ce au fost sesizaţi că au dispărut coarnele unui ren ornamental ce face parte din decorul de Crăciun amplasat de administraţia locală în parcul din oraş. Au reuşit să-l prindă pe un tânăr, autorul furtului şi au recuperat prejudiciul.

Miercuri, la ora 9.10, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că au fost sustrase coarnele unui ren ornamental din decorul de Crăciun amenajat în Parcul Avram Iancu. Prejudiciul a fost estimat de reclamanţi la 300 de lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit identificarea principalului suspect de comiterea furtului,  un minor de 17 ani, din Blaj, de la care au fost recuperate obiectele furate şi restituite reprezentanților administraţiei locale.

Pe numele minorului au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax