Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A furat două autoturisme într-o singură noapte și a provocat un accident. Tânăr din Botoșani, REȚINUT de polițiștii din Teiuș

Publicat

Un tânăr din județul Botoșani a fost reținuți de polițiști. Este cercetat pentru furt în scop de folosință și conducere fără permis după ce ar fi sustras, într-o noapte, două autoturisme pe care le-ar fi condus, pe drumurile publice, fără a deține permis. Ar fi provocat și un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 aprilie 2022, polițiștii din Teiuș au identificat și reținut un tânăr, de 20 ani, din comuna Dobârceni, județul Botoșani, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 9/10 aprilie 2021, ar fi profitat de faptul că două autoturisme au fost lăsate neasigurate și cu cheile în contact, pe două străzi din Teiuș și le-ar fi sustras. Ulterior, tânărul le-ar fi condus, pe raza orașului, fără să dețină permis de conducere după care le-a abandonat.

Cu unul dintre autoturisme ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod, rezultând doar pagube materiale.

În cursul zilei de azi, 11 aprilie, reținutul  va fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax