Connect with us
Publicitate

Uncategorized

A furat îmbrăcăminte și obiecte de uz casnic în valoare de 300 de lei. Un bărbat din localitatea Fărău, cercetat de polițiști

Publicat

Un bărbat din localitatea Fărău a pătruns într-o casă nelocuită din Sînbenedic, de unde a furat mai multe obiecte de îmbrăcăminte și diverse bunuri de uz casnic, în valoare totală de 300 de lei. Acesta a fost identificat de polițiști, iar în prezent este cercetat pentru furt calificat.

Poliţiştii Postului de Politie Fărău l-au identificat joi, în jurul orei 10.00, pe U.A., de 28 de ani, din comuna Fărău, ca principal suspect de comiterea la data de 15.11.2013 a unui furt din locuinţă.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul a pătruns într-o casă nelocuită din localitatea Sînbenedic, ce aparţine unui cetăţean din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara şi a sustras mai multe articole de îmbrăcăminte şi bunuri de uz casnic, a căror valoare a fost estimată de reclamant la suma de 300 de lei.

Faţă de U.A. au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax