Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat mai multe pachete de cafea dintr-un magazin din Alba Iulia. Un bărbat de 49 de ani, cercetat de oamenii legii

Publicat

Un bărbat în vârstă  de 49 de ani este cercetat pentru furt calificat, după ce, marți, a sustras mai multe pachete de cafea dintr-un magazin aflat pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia.

Marţi, în jurul orei 16.00, angajaţii magazinului au observat un bărbat a cărui geacă avea un volum nefiresc de mare şi, bănuind că acesta a sustras produse din incintă au apelat 112 şi au solicitat ajutor. În foarte scurt timp a ajuns un echipaj de jandarmerie care l-a oprit pe bărbat şi a găsit asupra lui mai multe pachete cu cafea.

Făptuitorul a fost identificat ca fiind Niculae C.  de 49 de ani, domiciliat în municipiul Alba Iulia şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către acesta a infracţiunii de furt, pe numele lui a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare a fost înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. loli

    miercuri, 12.03.2014 at 15:53

    lol, la asta i-a fost somn tare, vroia cafea….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax