Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A furat mașina șefului și s-a plimbat cu ea, deși nu avea permis. Minor prins la volan de polițiștii din Blaj

Publicat

masina politie

Un minor în vârstă de 17 ani din Copșa Mică s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat de polițiștii din Blaj în timp ce ce conducea o maşină furată.

Potrivit IPJ Alba, la data de 7 martie, în jurul orei 04.00, polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe raza localităţii Tăuni, comuna Valea Lungă, l-au depistat pe un minor, în vârstă de 17 ani, din Copşa Mică, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul ce-l conducea tânărul era furat.

Se pare că, în seara zilei de 6 martie, minorul ar fi profitat de faptul că proprietarul autoturismului, un bărbat din judeţul Hunedoara, pentru care lucra ca şi îngrijitor de animale, a lăsat autoturismul nesupravegheat împrejurare în care ar fi sustras autoturismul şi l-ar fi condus pe drumurile publice, până în momentul în care a fost depistat de poliţişti.

Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax