Connect with us
Publicitate

Uncategorized

A furat o drujbă din casa unui om din Poiana Vadului: Un bărbat din Blaj este cercetat de polițiști pentru furt calificat

Publicat

furt lemn, drujba, lemne,

Un bărbat din Blaj este cercetat de polițiști pentru furt calificat după ce a susrtas, o drujbă din casa unui cetățean din Poiana Vadului. Bărbatul era angajat „cu ziua” în Poiana Vadului și, duminică, a pătruns clandestin în locuința unui om, lăsându-i o pagubă de aproximativ 800 de lei, cât valora aparatul. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a bărbatului şi recuperarea prejudiciului.

La data de 01.09.2013, polițiștii Postului de Poliţie Poiana Vadului au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat faţă de F.A., un bărbat de 46 de ani, din municipiul Blaj, care este principalul suspect de comiterea unui furt în legătură cu care poliţia a fost sesizată în aceeaşi zi.

Din primele cercetări a rezultat că la data de 31.08.2013, bărbatul, care lucrează ca şi ziler pe raza comunei Poiana Vadului, a pătruns fără drept în curtea locuinţei unui cetăţean, profitând de faptul că nici unul dintre membrii familiei nu erau acasă şi a sustras un motoferăstrău care a fost evaluat de către proprietar la valoare de 800 de lei.

Faţă de F.A. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii lui activităţi infracționale şi recuperării prejudiciului.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax