Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat o maşină din garajul unei case din Sebeş, după ce a rămas cu autoturismul în pană, pe autostradă. Bărbat din judeţul Timiş, ARESTAT

Publicat

la volan

la volan1 Poliţiştii din Alba au recuperat un autoturism furat din Sebeş şi au reuşit să probeze activitatea infracţională a unui bărbat din judeţul Timiş, cel care a sustras maşina. Omul rămăsese cu autoturismul în pană pe autostradă, aşa că “şi-a făcut rost de altul”. A găsit uşa unei case din Sebeş neîncuiată, cu proprietarii dormind, s-a “servit” cu cheile maşinii lor, a luat-o din garaj şi a mers până într-un sat din Gorj. A fost arestat de poliţiştii din Bucureşti.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Alba au reuşit să-l identifice pe M.I., un bărbat în vârstă de 39 de ani, din judeţul Timiş, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de autoturism, în valoare de 35.000 de lei, ce a fost reclamat poliţiei în 9 aprilie, dimineaţa.

În noaptea de 8/9 aprilie, bărbatul, în timp ce circula, cu un autoturism, pe autostrada A1, a rămas în pană şi l-a abandonat. Ulterior s-a deplasat în municipiul Sebeş, unde, profitând de faptul că uşa unei locuinţe de pe strada Ogorului a fost lăsată descuiată, a pătruns înăuntru şi a sustras cheia autoturismului, în timp ce proprietarii dormeau.

S-a deplasat în garajul casei, de unde, folosind cheia furată din locuinţă, a sustras autoturismul cu care s-a deplasat în localitatea Roata de Jos, judeţul Gorj, loc în care l-a abandonat.

Autoturismul a fost recuperat şi restituit proprietarului, iar faţă de M.I., care, în prezent, este arestat preventiv de către poliţiştii Secţiei 18 Bucureşti, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Fost ofiter MAI-judiciarist

    joi, 08.06.2017 at 18:07

    Se zice ca multe dosare au fost fabricate si hotii pentru diferite avantaje au recunoscut diferite furturi caci li s-a promis de anchetatorii procurori ori politisti pedepse reduse si beneficii in inchisoare,daca maI I-AU IN PLUS O FAPTA….!Doresc ca acest ,,hot,,M.I de 39 ani ???. ce s-a abandonat masina pe A1 !!!! sa mearga pana in apropiere de Petresti si sa,,fure Pasatul,, din garaj si unele bunuri ori valori din dormitorul pagubitului…..!Trebuie ca acest ,,hot,,sa fie adus la reconstituire,altfel sunt multe semne de intrebare ca hotul timisan a abandonat auto in apropiere de sondele de la Videle ale com.Roata de Jos,jud.Giurgiu,nu Gorj cum se specifica in comunicatul IPJ Alba!!!!!!..!Si culmea ..hotul,M.i. se afla depistat in Buc la Circa 18 Pol.Am telefonat cms sef Calmanovici Viorel,.sef al circii amintite,dar nu e de gasit….ca sa aflam cum au ajuns la acest hot timisan..Mai baieti politisti eu am trecut si fumat multe,ca fost judiciarist si nu as acepta dosare masluite,ori hoti fabricati..As scrie mai multe,dar astept mutarea facuta de cei care se lauda ca au gasit ,,hotul,,Prea multe am vazut si auzit in viata mea,dar acest caz merita urmarit si de sefii MAI !!!!! Cei care se lauda ca au prins hotul sa aduca macar numerele autoturismului….,alfel sa stiti ca sunt mai tare ca o turma de avocati !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax