Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat o maşină dintr-un service auto din Aiud şi s-a plimbat prin Alba Iulia. Suspectul, un tânăr de 29 de ani, era dat în urmărire naţională

Publicat

la volan

la volan1 Un tânăr în vârstă de 29 de ani, urmărit naţional, este cercetat de poliţiştii din Alba Iulia, după ce a furat o maşină dintr-un service auto şi a dat o tură până la Alba Iulia. A fost oprit pe strada Tudor Vladimirescu şi reţinut. Procurorii au dispus cercetarea lui sub control judiciar.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 28 aprilie, în jurul orei 15.30, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au oprit în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, un autoturism ce era condus de H.G.B., de 29 de ani, din municipiu. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de bărbat fusese sustras, cu puţin timp în urmă, din municipiul Aiud, iar furtul fusese sesizat de către administratorul unui service auto.

Totodată, poliţiştii au constatat că tânărul era urmărit, la nivel naţional, din data de 16 aprilie 2017, fiind dispărut de la domiciliu, fapt reclamat de către familia sa.

Vineri, în jurul orelor 13.00, tânărul ar fi profitat de faptul că un autoturism a fost lăsat în incinta unui service auto, cu cheile în contact, l-a sustras şi s-a deplasat cu el în municipiul Alba Iulia.

Tânărul a fost preluat, pentru cercetări, de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, iar faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud care a dispus cercetarea sa sub control judiciar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax