Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat o mașină și s-a „plimbat” cu ea prin oraș deși nu avea permis. Minor de 16 ani din Alba Iulia, cu dosar penal

Publicat

minor la volan Un minor din Alba Iulia a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe care-l furase. Tânărul de 16 ani a luat cheile mașinii, din bucătăria unui centru de plasament din oraș, în fața căruia era parcat autoturismul respectiv. Acum este cercetat pentru furt și conducere fără permis.

În noaptea de 8 spre 9 martie, în jurul orei 1.30, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au oprit pentru control, pe B-dul Transilvaniei din municipiu, un autoturism ce era condus de un minor de 16 ani, din Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul aparţine unui cetăţean din Alba Iulia şi era parcat în faţa unui centru de plasament, iar tânărul a sustras cheile acestuia din bucătăria centrului, în care este instituţionalizat.

Ulterior a condus autoturismul, pe străzile din Alba Iulia, până în momentul în care a fost depistat de poliţişti.

Faţă de minor a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi furt în scop de folosință.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax