Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat o parte din încasările unui bar din Aiud. Tânăr de 24 de ani din Neamț, cercetat de oamenii legii

Publicat

arestat, catuse Polițiștii din Aiud l-au identificat cu operativitate pe un tânăr din județul Neamț bănuit că a furat o sumă de bani dintr-un bar din municipiu. La prinderea acestuia a contribuit și un cetățean cu spirit civic, care, observând comportamentul suspect, a alertat poliția și a indicat locul unde se afla individul. Prejudiciul a fost recuperat.

În dimineața zilei de 10 septembrie în jurul orelor 06.10, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către reprezentanta unui bar din Aiud, cu privire la faptul că un tânăr i-a sustras o parte a banilor proveniți din încasări și a fugit.

Polițiștii aud demarat activitățile de cercetare, în vederea identificării autorului furtului, iar în jurul orelor 6.45, printr-un apel la 112, au fost sesizați de către un cetățean, în legătură cu faptul că o persoană are un comportament nefiresc şi aleargă pe strada Ostașilor din Aiud, îndreptându-se spre Teiuș.

Polițiștii au reușit să-l identifice și să-l rețină pe fugar, acesta fiind M.I.T., de 24 de ani, din județul Neamț, care s-a dovedit a fi persoana bănuită de furtul banilor din bar. Asupra sa a fost găsită întreaga sumă sustrasă, aceasta fiind restituită păgubiților.

Față de M.I.T., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax