Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat o piesă de la o conductă a UPSOM Ocna Mureş. Un tânăr de 28 de ani s-a ales cu dosar penal

Publicat

pol

Un tânăr din Ocna Mureş a fost prins în flagrant, marţi, de către poliţişti, în timp ce fura o piesă de la conducta unei combinatului chimic UPSOM Ocna Mureş. Tânărul de 28 de ani s-a ales cu dosar penal pentru furt.

Potrivit IPJ Alba, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliţiei oraşului Ocna Mureș a fost sesizată, marţi, la ora 16.00, că pe strada Mihai Eminescu din oraş, un  bărbat sustrage prezoane de la conductă aparţinând unei societăţi comerciale.
Oamenii legii l-au prins pe Claudiu R. B. (28 de ani), din Ocna Mureş, care avea asupra sa o piesă din aramă, în greutate de aproximativ 5 kilograme. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Societatea păgubită este GHCL UPSOM Ocna Mureş, aflată în insolvenţă, după ce activitatea combinatului chimic a fost închisă, în februarie 2010.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax