Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat porumbei voiajori în valoare de peste 1.200 de euro. Dosar penal pentru un tânăr din Aiud

Publicat

Un tânăr din Aiud este cercetat de polițiști pentru furt, după ce ar fi sustras 8 porumbei voiajori cu o valoare de 1.250 de euro.

Potrivit IPJ Alba, vineri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud l-au identificat pe un tânăr de 18 ani, din municipiu, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt sesizată poliției la data de 6 noiembrie 2020, de către un crescător de porumbei din Aiud.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 04/05 noiembrie 2020, tânărul ar fi escaladat gardul împrejmuitor al grădinii crescătorului de porumbei, iar dintr-o volieră ar fi sustras 8 porumbei voiajori a căror valoare a fost estimată de către păgubit la 1.250 de euro.

Polițiștii au reușit să recupereze 3 dintre păsările furate, iar față de tânăr au întocmit dosar penal, pentru furt calificat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax