Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat șase biciclete din scări de bloc și garaje din Alba Iulia. Tânăr de 18 ani din Sibiu, cercetat de polițiști

Publicat

Un tânăr de 18 ani din județul Sibiu este cercetat de polițiștii din Alba Iulia, după ce a fost identificat ca fiind principalul suspect de comiterea mai multor furturi. Acesta și-a făcut un obicei din a „colecționa” biciclete sustrase din scările de bloc și din garajele din Alba Iulia.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat, miercuri, pe S.C.I., de 18 ani, din comuna Axente Severus, judeţul Sibiu, care locuiește fără forme legale pe raza municipiului Alba Iulia, care este principalul suspect de comiterea, în perioada mai – septembrie 2013, unui număr de 6 furturi de biciclete, din scări de bloc şi garaje de pe raza municipiului Alba Iulia.

Poliţiştii i-au reţinut şi o faptă de tentativă de furt, comisă în aceeaşi perioadă, tânărul încercând să sustragă mai multe bunuri dintr-un garaj situat pe strada Gemina din Alba Iulia.

Faţă de suspect au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi tentativă de furt calificat iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax