Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A furat telefoane și ceasuri în valoare de peste 57.000 de lei, dintr-un magazin din Sebeș. Bărbat din Gorj, prins de polițiști

Publicat

Un bărbat de 32 de ani din județul Gorj, care a spart în noaptea de 12/13 septembrie un magazin din Sebeș, a fost identificat de polițiștii din municipiu. Acesta ar fi sustras telefoane, ceasuri și căști în valoare de peste 57.000 de lei. 

La data de 26 septembrie 2023, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat un bărbat de 32 de ani, din județul Gorj, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, faptă sesizată poliției la data de 13 septembrie 2023.

În sarcina acestui s-a stabilit faptul că, în noaptea de 12/13 septembrie 2023, ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul unui magazin din Sebeș și ar fi sustras telefoane mobile, ceasuri și căști, în valoare de peste 57.000 de lei.

Bărbatul se află în stare de arest preventiv, după ce a fost prins, în flagrant delict, de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Reșița, imediat după ce ar fi săvârșit o faptă similară, pe raza municipiului Reșița.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax