Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat un autoturism, l-a codus fără permis și l-a vândut cu 350 de lei. Tânăr din Cluj, cu dosar penal la Alba

Publicat

masina politie

Poliţiştii din Horea îl cercetează penal pe un tânăr din Cluj Napoca, după ce acesta a sustras un autoturism lăsat cu cheile în contact de un cetăţean din comuna Horea. Tânărul, fără a poseda permis,a condus autoturismul până în comuna Gilău unde l-a vândut.

La data de 31 mai, poliţiştii Postului de Poliţie Horea l-au identificat pe un tânăr de 27 de ani, din municipiul Cluj Napoca, ca persoană bănuită de comiterea furtului unei maşini, faptă sesizată în dimineaţa aceleiaşi zile.

Se pare că, în noaptea de 30/31 mai, tânărul ar fi profitat de faptul că în cetăţean din comuna Horea şi-a lăsat autoturismul, în valoare de 9.000 de lei, parcat, cu cheile în contact, l-ar fi sustras şi, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, l-ar fi condus pe drumurile publice, până în comuna Gilău, judeţul Cluj, unde l-ar fi vândut, unui cetăţean, contra sumei de 350 de lei.

Autoturismul a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de tânărul bănuit de comiterea furtului, poliţiştii au întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt şi conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax