Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat un cal lăsat nesupravegheat de proprietar în localitatea Sâncel. Bărbat din Blaj, cu dosar penal

Publicat

cal pasune

Un bărbat din Blaj este cercetat de polițiști pentru furt calificat, după ce a sustras un cal aparținând unei persoane din Sâncel.

Poliţiştii din cadrul Secției numărul 6 Poliție Rurală Jidvei – Postul de Poliție Sâncel au identificat un bărbat de 31 de ani din Blaj, judeţul Alba, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă sesizată poliţiei în data de 06.07.2018.

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 iulie 2018, poliţiştii din cadrul Secției numărul 6 Poliție Rurală Jidvei – Postul de Poliție Sâncel au identificat un bărbat de 31 de ani din Blaj, judeţul Alba, ca persoană bănuită de comiterea furtului unei cabaline, faptă sesizată poliţiei în data de 06.07.2018.

În urma cercetărilor polițiștilor se pare că, în noaptea de 05/06.07.2018, bărbatul de 31 de ani ar fi sustras un cal aparţinând unei persoane din Sâncel, care era legat pentru păscut în zona fostei stații C.F.R. din localitatea Sâncel.

Calul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax