Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat un pian din fosta unitate militară din Abrud şi a vândut piesele la fier vechi. Bărbat dintr-o comună din Cluj, cercetat de poliţiştii din Alba

Publicat

Un bărbat de 54 de ani din comuna Poieni, judeţul Cluj este cercetat de poliţiştii din Alba, după ce a pătruns în clădirea fostei unităţi militare din Abrud şi a furat calorifere şi un pian. Le-a vândut la fier vechi şi s-a ales cu dosar penal pentru furt şi distrugere.

Joi, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Abrud s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că B.I. de 54 de ani, din comuna Poieni, judeţul Cluj, a valorificat la un centru de colectare bunuri provenite din furt.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că în 16 decembrie, B.I. a pătruns în clădirea unei foste unităţi militare din oraşul Abrud, de unde a sustras cinci calorifere, pe care le-a valorificat la un centru de colectare a fierului vechi. De asemenea, s-a stabilit că suspectul a distrus şi un pian aflat într-una din încăperile clădirii şi a sustras  componentele metalice tot pentru a le valorifica la un centru de colectare a fierului vechi.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal în care faţă de B.I. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

Prejudiciul va fi stabilit de Primăria Abrud.

foto arhivă: sediul Primăriei Abrud

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax