Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat un telefon mobil dintr-o locuinţă din Cetatea de Baltă. O femeie de 67 de ani s-a ales cu dosar penal

Publicat

furt telefon mobil

O femeie de 67 de ani dintr-o comună din judeţul Mureş este cercetată pentru furt, după ce a pătruns într-un imobil din Cetatea de Baltă şi a sustras un telefon mobil.

Luni, la ora 10.20, poliţiştii Postului de Poliţie Cetatea de Baltă au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din comună, cu privire la faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, i-a fost sustras un telefon mobil din interiorul locuinţei a cărei uşă era lăsată deschisă.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii Postului de Politie Cetatea de Baltă care, nu departe de locuinţa reclamantei, au identificat-o pe principala suspectă de comiterea  furtului, o femeie de 67 de ani, din comuna Bahnea, judeţul Mureş, asupra căreia a fost găsit telefonul sustras.

Telefonul a fost recuperat şi restituit reclamantei, iar faţă de suspectă au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax