Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat un telefon mobil dintr-o mașină parcată. Minor de 17 ani din Hopârta, cercetat de polițiști

Publicat

furt telefon mobil

Un minor de 17 ani din comuna Hopârta este cercetat pentru furt calificat după ce a sustras un telefon mobil dintr-o mașină parcată pe o stradă din comună.

Poliţiştii postului de Poliţie Hopârta l-au identificat, luni, pe principalul suspect de comiterea unui furt de telefon mobil, faptă sesizată în 1 martie.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că V.A., un minor în vârstă de 17 ani, din comuna Hopârta, a sustras un telefon mobil, în noaptea 21-22 februarie, dintr-un autoturism parcat pe o stradă din Hopârta, profitând de faptul că unul dintre geamurile autoturismului a fost lăsat deschis de către proprietar.

Telefonul a fost recuperat şi restituit persoanei păgubite, iar faţă de minor cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax