Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat un telefon mobil pentru a-și achita datoriile la jocurile de noroc. Tânăr din Șard, prins de jandarmi în timp ce fugea cu obiectul sustras

Publicat

furt telefon mobil

furt telefon mobil Un tânăr din Șard a fost prins de jandarmi după ce a furat un telefon, miercuri, 10 februarie, la ora 17.00. „ Telefonul urma să-l vând pentru a-mi achita datoriile acumulate în urma jocurilor de noroc pe care le frecventez. Îmi pare rău pentru fapta mea şi o regret” le-a declarat,hoțul, jandarmilor.

 

Tânărul din comuna Ighiu a apelat la o metodă inedită pentru a sustrage un telefon de la un necunoscut.

În timp ce se afla într-o staţie de autobuz din municipiul Alba Iulia, un bărbat domiciliat în localitatea Totoi a fost abordat de un tânăr, cu rugămintea de a-i permite să-i folosească telefonul mobil. Necunoscutul a motivat o situaţie de urgenţă şi a reuşit astfel să-şi înduplece interlocutorul să-i înmâneze aparatul. A simulat o convorbire şi chiar la un moment dat părea că plânge, motiv pentru care cel de la care a împrumutat telefonul s-a îndepărtat câţiva paşi, pentru a-i asigura o oarecare intimitate. Se pare că a fost ocazia aşteptată de tânăr, care a fugit, luând cu el şi telefonul mobil.

A fost urmărit de păgubit, iar strigătele acestuia au fost auzite de un echipaj de jandarmerie care în scurt timp l-a oprit pe făptaş. Evaluat la peste 600 de lei, bunul sustras a fost returnat proprietarului şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la existenţa infracţiunii de furt, în cauză a fost întocmit un proces verbal de constatare. Actele procedurale întocmite cu această ocazie vor fi înaintate Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax