Connect with us
Publicitate

AIUD

A găsit 1.300 de euro în fanta unui ATM și i-a luat. Bărbat din Sâncrai, cu dosar penal

Publicat

atm bancomat

Un bărbat din Sâncrai este cercetat penal după ce a găsit la un ATM bani scoși de altă persoană și i-a luat. Prejudiciul, în valoare de 1.300 de euro, a fost recuperat de polițiști.

Potrivit IPJ Alba, marți, 21 septembrie, polițiștii din Aiud au identificat un bărbat de 41 de ani, din localitatea Sâncrai, ca persoană bănuită de comiterea infracțiunii de însușirea bunului găsit.

În 2 septembrie 2021, acesta și-a însușit suma de 1.300 de euro, găsită în fanta unui ATM, amplasat B-dul Transilvaniei din municipiul Aiud.

Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate, un bărbat de 46 de ani din Aiud, care, după ce a efectuat o tranzacție de schimb valutar, a uitat să-și ridice suma de bani.

Față de bărbatul de 41 de ani, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax