Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A ieşit la furat din şantierul de lângă Hotel Cetate. Un bărbat din Alba Iulia prins de poliţiştii locali cu patru bare de fier beton

Publicat

Luni dimineaţa, în jurul orei 05.20 un bărbat de 59 de ani din Alba Iulia a ieşit la furat de fier. A fost prins de o patrulă din cadrul Serviciului Poliţia Locală, care l-a surprins în flagrant pe B.A. În timp ce fura 4 fiare de fier beton, din incina şantierului din apropierea Hotelului „Cetate”, unde se construieşte ilegal blocul cu trei etaje din aria protejată a Cetății Alba Carolina.

În jurul orei 5:20, B.A. de 59 de ani din Alba Iulia, a fost surprins la furat de o patrulă din cadrul Serviciului Poliţia Locală. Bărbatul avea în mână 4 bare fier beton, furate de la şantierul amplasat în apropierea hotelului Cetate. Suspectul a fost predat la Poliţiei municipiului Alba Iulia, în vederea continuării cercetărilor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Nicu

    luni, 18.08.2014 at 14:33

    Stimati redactori, editori, corectori si ce mai sunteti prin zona aceasta de presa,
    Ma bucura spiritul civic de care dati dovada prezentand marile hotii locale sau uneori nationale, iar vigilenta patrulei din zona este chiar laudabila. Problema care m-a determinat sa scriu aceste randuri este aceea legata de modul in care este prezentata situatia legala a constructiei respective, si anume ca fiind ilegala. Pentru cei ce nu stapanesc termenii, ilegal reprezenta o actiune sau inactiune care se desfasoara sau nu in afara cadrului legal. Dupa informatiile pe care chiar si site-ul dumneavoastra de stiri, pe care dealtfel il urmaresc si il apreciez, acea constructie este realizata in baza unei autorizatii de construire emisa de Primaria Alba Iulia, autorizatie care nu a fost declarata nula sau ilegala de vre-o instanta de judecata. Pana la proba contrarie, sincer as evita sa folosesc expresii de genul „…şantierului din apropierea Hotelului „Cetate”, unde se construieşte ilegal blocul cu trei etaje din aria protejată a Cetății Alba Carolina.” Nu de alta dar fiind vorba despre un obiectiv economic, care vadit urmareste profitul celor care realizeaza investitia, s-ar putea sa va faceti vinovati de distribuire de informatii defaimatoare care pot crea prejudicii ce vor trebui recuperate…. Asadar daca tot aveti dubii legate de modul in care este realizata constructia, as fi mai atent, avand posibilitatea de a folosi o serie intreaga de termeni neutri, ca slava Domnului limba romana este foarte generoasa in acest sens. In rest numai de bine!

    • @Nicu

      luni, 18.08.2014 at 18:53

      Nu trebuie sa fie declarata ilegala de nicio instanta. Din cate spun cei de la Primarie, autorizatia de constructie a EXPIRAT si deci, tot ce se face acum se face pe… nimic. Adica ILEGAL.

      • Nicu

        luni, 18.08.2014 at 20:18

        Foarte deontologic: „Din cate spun cei de la Primarie.”
        Ati auzit de verificarea din 3 surse?; sau mai ales de verificare documentelor si a prevederilor legale ce guverneaza domeniul despre care faceti vorbire? Ce rau imi pare ca nu pot fi parte in aceasta disputa (care sincer m-a pasionat de la momentul in care am descoperit-o prin intermediul dumneavoastra insa nu m-am oprit la accepta doar cele servite de incompetentii care au emis acea autorizatie si au asteptat cu sufletul la gura sa expire, asa cum onorabilul domn primar se exprima…), dar daca ma vor contacta cei in cauza am sa le dau cateva idei legate de modul de abordare inclusiv a comunicarii publice legate de aceasta situatie, pentru ca pare-se in loc sa va revizuiti o greseala simpla semnalata, persistati in ea… Cum doriti, dar un exemplu, chiar de la colegii de breasla considerati mai „apropiati”de institutia pe care o considerati, se pare, detinatoarea si promovatoarea adevarului absolut, ar putea probabil sa va faca sa reveniti cum se cuvine asupra problemei…

        • moderatorul de serviciu

          marți, 19.08.2014 at 00:43

          @Nicu, Sa fim bine înteleși. Continuarea unor lucrari in baza unei autorizatii expirate inseamna, pe scurt, incalcarea dispozitiilor legale. Pana la intrarea in legalitate continuarea lucrarilor se face ilegal. Ca sa nu mai spunem ca lucrarea este in aria protejata a cetatii, iar autorizatia care a fost data poate fi lovita de nulitate deoarece a incalcat o prevedere a unei legi, ca sa nu mai vorbim de faptul ca semnatarul autorizatiei este raspunzator de asta. In plus, poate ar trebui sa ne aducem aminte si de suveica imobiliara Piflu ( constructorul blocului la care ii iei apararea) Meridian Construct ( teparul Alexa cautat de interpol) și firma de consultanta imobiliara prin care se luau comisioanele care au costruit, fara acte legale ( autorizatie de constructie) un cartier de case in spatele Alba Mall, pe conduucta de canalizare a orasului. Cred ca putem relua subiectul asta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax