Connect with us
Publicitate

Uncategorized

A “împrumutat” generatorul electric de la firmă, ca să-l folosească în scop personal. Un bărbat care lucra la autostradă, cercetat pentru furt

Publicat

Poliţiştii din Vinţu de Jos care au oprit pentru control o maşină, duminică seara, au descoperit că un bărbat transporta un bun “împrumutat”. Acesta, angajat la o firmă care presta servicii pentru lucrări la autostrada Orăştie-Sibiu, s-a ales cu dosar penal.

Maşina a fost oprită duminică, la ora 22.30, de poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Vințu de Jos, pe strada Devei din comună. Autovehiculul condus de D.M. de 48 de ani tracta un generator.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că în autoturism se mai afla un bărbat, B.G. (43 de ani), din comuna Manasia, județul Ialomița, care lucra la o societate comercială ce prestează servicii la șantierul autostrăzii Orăștie – Sibiu. Acesta luase un generator electric, fără încuviințarea vreunui şef, pentru a-l folosi în scop personal.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, reprezentanții societății comerciale au confirmat și au declarat că B.G. este angajatul lor și că acesta a sustras generatorul fără drept.

Prejudiciul în valoare de 6.900 lei a fost recuperat și predat părții vătămate, iar faţă de B.G. polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax