Connect with us
Publicitate

Uncategorized

A “împrumutat” mopedul unui localnic din Ighiu şi a produs accident. Un tânăr de 25 de ani este cercetat pentru furt şi conducere fără permis

Publicat

Un tânăr de 25 de ani din comuna Ighiu, cunoscut cu antecedente penale, este cercetat pentru furt, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului, după ce a luat “la o tură” mopedul unui localnic, fără acceptul proprietarului şi l-a avariat.

Poliţiştii postului de Poliţie Ighiu au fost sesizaţi, luni. de către un cetăţean din comună, cu privire la faptul că i-a fost sustras mopedul, din faţa imobilului.

În urma investigaţiilor efectuate de polițiștii Postului de Poliţie Ighiu, a fost identificat principalul suspect de comiterea furtului, O.M.N. (25 de ani), din comuna Ighiu, cunoscut cu antecedente penale, care, după ce a sustras mopedul, l-a condus pe raza comunei fără a poseda permis de conducere. Suspectul a comis şi un accident rutier soldat cu avarierea mopedului, după care l-a abandonat pe stradă.

Faţă de O.M.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului. Mopedul a fost recuperat şi restituit păgubitului.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax