Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A început expertiza tehnică pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva. Se caută soluții pentru deschiderea circulației, cu restricții

Publicat

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat la începutul acestei săptămâni un contract în valoare de 133.000 de lei pentru realizarea exepertizei tehnice a lucrărilor de pe lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva.

„La începutul acestei săptămâni CNAIR SA a semnat cu Iptana SA contractul de servicii „Realizarea Expertizei Tehnice a lucrărilor de drum proiectate și executate în cadrul contractului “Proiectare și Execuție Autostrada Lugoj – Deva, lot 3 km 56+220 – km 77+361””.

Valoarea contractului este de 133.200 lei fără TVA.

În conformitate cu prevederile contractului, expertiza va dura de 40 de zile și se va derula în două etape.

În prima etapă se vor căuta soluții pentru deschiderea circulației cu restricții, iar în etapa a doua se vor efectua investigații de profunzime în baza cărora se vor identifica soluții tehnice de remediere, se vor stabili cantitățile de lucrări și materiale necesare și se vor calcula valorile aferente acestora.

În baza acestei expertize vor fi identificate soluțiile tehnice de remediere a neconformităților identidicate pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj – Deva”, au transmis reprezentanții CNAIR, într-un comunicat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax