Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A început modernizarea curții interioare a Colegiului Național IM Clain din Blaj. Cum va arăta zona și ce investiții presupune

Publicat

b

Au început lucrările de reabilitare și de modernizare a curții interioare de la Colegiul Național „Ioan Inochentie Micu Clain” Blaj, a anunțat primarul municipiului, Valentin Gheorghe Rotar. Investiția este în valoare de aproximativ 4 milioane de lei (cu TVA) și are ca termen de finalizare luna septembrie 2020.

Potrivit lui Rotar, ”va fi refăcută întreaga curte interioară a școlii! Baza sportivă va conține un teren de fotbal pe iarbă, un teren de volei și handbal și un teren de baschet, toate dotate cu tribune și cu instalație de nocturnă. În zona grădiniței vor fi construite alei, locuri de joacă, piste de biciclete pentru preșcolari, integrate într-un spațiu verde, iar în spatele școlii va fi amenajat un amfiteatru de vară și un centru educațional. La accesul de pe strada Tudor Vladimirescu va fi construită o parcare modernă, în dreapta intrării elevilor urmând a fi amenajată o zonă verde de recreere, dotată cu alei și bănci”.

b Curtea interioară a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” va avea, la finalul lucrărilor, un aspect care respectă tradiția și nivelul celei mai importante instituții de învățământ din Blaj.

Proiectul „Amenajare urbanistică și peisagistică a curții interioare a Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” reprezintă cea mai concretă formă de respect pe care administrația locală o arată școlilor blăjene, prin care ne dorim și mai mult să evidențiem locul pe care îl ocupă educația în viața comunității noastre!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax