Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A început plata ajutoarelor de stat pentru firmele din HoReCa. 180 de firme din Alba primesc peste 23 de milioane de lei

Publicat

Firmele din domeniul HoReCa au început să încaseze în conturi prima jumătate din suma promisă ca ajutor de stat pentru pierderile din timpul pandemiei.

Informația a fost confirmată și de firmele din domeniu, din județul Alba, care au început să primească bani din 20 decembrie.  

Peste 800 de companii din industria ospitalităţii, care au solicitat ajutor de stat prin aşa-numita „schemă HoReCa“, ar urma să primească în total 1 miliard de lei, până la finalul acestui an.

Aproximativ jumătate din suma alocată schemei de ajutor de stat pentru HoReCa, în valoare totală de 2,1 miliarde de lei, va fi plătită anul viitor, spun reprezentanţii Ministerului Economiei.

Ajutoarele financiare prin schema HoReCa se acordă ca o compensație pentru scăderea activității de anul trecut, față de anul anterior, pe fondul pandemiei.

180 de firme din Alba primesc în total peste 23 milioane de lei.

Aici: LISTA FIRMELOR din Alba care beneficiază de ajutoare de stat prin schema HoReCa

În total, lista cuprinde 8369 de firme din România. Suma totală aprobată pentru finanțare este de 2.144.115.349 lei, potrivit Ministerului Economiei.

Din aceasta, suma ce le revine celor 180 de firme din Alba este de 23.187.379 lei.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax